Massage

 

Ik bied erotische massages met handmatig hoogtepunt. Maar natuurlijk, als je meer wilt, dan kun je kiezen voor intiem....zie tab "Intiem". 

Aanbod massages Erotisch&ontspannend, De welbekende Body to Body en de Nuru,

De Nuru massage is van Japanse oorsprong en geoefend aan de hand van een eetbaar en wateroplosbare gel gemaakt van nori zeewier. Deze massage is een erotische massage, beide partners zijn naakt. Tijdens de douche en haar erotische voorrondes, wordt een fles gel ondergedompeld in heet water. Bij het verlaten van de douche gaat de cliënt op het bed liggen, bedekt met een waterdicht Nuru hoeslaken. Ondertussen giet de masseuse een deel van de inmiddels warme gel over jouw lichaam. Ze begint vervolgens met haar hele lichaam te masseren. Zij gebruikt de hele fles gel tijdens de massage zodat de cliënt en zij volledig zijn ingesmeerd. Een ontspannende massage begint. Na een paar minuten ontspannende massage verandert de massage in een erotische massage al dan niet met intiem.

Nuru is een heel opwindende massage waarbij je optimaal van mijn lichaam en het sensuele van deze massage geniet. Een aanrader om een keer te proberen dus!

Massage is in oosterse culturen heel gebruikelijk en normaal terwijl het in onze westerse cultuur vaak als een luxe wordt gezien. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat onze gezondheidszorg veel meer gericht is op het behandelen en genezen van symptomen en ziektes en niet op preventie.

Als je een massage wilt van mij bij Salon261, kijk dan ook nog even bij ''Algemene informatie''.